Szolgáltatásaink

Telepítés / üzembehelyezés

A Hexadome és Souchier által gyártott teljes műszaki palettát forgalmazzuk és beépítjük Magyarország területén:

  • komplex hő- és füstelvezető rendszerek
  • napi szellőztetési feladatokat ellátó kupolák
  • energiahatékony felülvilágítási és szellőztetési megoldások

Tervezésben és beépítésben évtizedes tapasztalattal rendelkezünk. Hitvallásunk a mérnöki precizitás, akár részmunkáról, akár komplex projektről legyen szó. Hexadome és Souchier márkaképviseletként munkatársaink szakértelemmel és rutinnal oldják meg feladataikat. Számos elvégzett projekt bizonyítja termékeink és szakértőink megbízhatóságát. Örömmel vennénk, ha Önt is partnereink között üdvözölhetnénk!


Felülvizsgálat / karbantartás

Tudjuk, hogy egy hő- és füstelvezetésen alapuló tűzvédelmi rendszer felülvizsgálata olyan tevékenység, amit sokan a legszívesebben „letudnának”. A biztonság, az élet- és vagyonvédelem ennél többet érdemel!
A felülvizsgálatot szakértőink gyorsan, optimalizált költségekkel végzik el – úgy, hogy a rendszerre bármikor számítani lehet. Ezt felelősen gondolkodó vállalatok telephelyein (több száz egységben) elvégzett munkánk is tanúsítja – megrendelőink elégedettsége számunkra elegendő visszajelzés. Vállaljuk tehát bármilyen Magyarországon beszerelt hő- és füstelvezető, mobil füstkötényfal, füstgátló ajtó és tűzgátló kapu

  • teljeskörű felülvizsgálatát, rendszeres karbantartását,
  • meghibásodása esetén annak javítását, alkatrészutánpótlását,
  • teljeskörű tűzvédelmi szakvizsgálatát és szaktanácsadást.

Szaktanácsadás

A szakmai tapasztalat, melyet szakértőink az évek, évtizedek során gyűjtöttek, érték. Engedje meg, hogy megosszuk Önnel! Segítünk az optimális megoldás kiválasztásában. Legyen az kis felújítás, vagy komplex projekt – célunk a helyzetnek, követelményeknek leginkább megfelelő terv összeállítása.

Bízzon meg bennünk, bízzon meg minket! A hő- és füstelvezetés, felülvilágítás, természetes szellőztetési megoldások területén olyan tapasztalatokkal rendelkezünk, ami kritikus esetben milliókban fejezhető ki – milliós megtakarításokban, Önnek.


Működtető rendszerek

A kupolák a legtöbb esetben naponta aktív használatban lévő műszaki eszközök. Az alkatrész-utánpótlás bármilyen műszaki megoldás esetén fontos; a tűzvédelem területén viszont egyenesen elengedhetetlen. A gyártókkal fennálló szoros kapcsolatunk folytán a telepített hő- és füstelvezetők / felülvilágítók működtető- és vezérlőrendszereinek alkatrészeit minden változatban kínáljuk.
A Hexadome- és Souchier-termékek ráadásul utólag is „konvertálhatók”, egy hő- és füstelvezető kupolához a napi szellőztetést biztosító vezérlés utólag is kiépíthető.
Tekintse meg termékeinket! A megjelenítés tovább szűkíthető a vezérlőrendszer típusának (pneumatikus, elektromos, mechanikus) kiválasztásával. (Adatbázisunkban csak a Hexadome és Souchier termékek rendszerei szerepelnek. A Ludor Kft. azonban minden Magyarországon üzembe helyezett hő- és füstelvezető, ill. felülvilágító kupolához kínál működtető rendszereket, alkatrészeket.)