Tervezői felelősség a tűzvédelemben

Tervezői felelősség a tűzvédelemben – Építész Tervezői Nap, a Tervlap nagy sikerű konferenciája zajlott 2013. június 6-án.

A konferencia közel 300 résztvevője –  építészek, tűzvédelmi tervezők – a témát boncolgató, részletesen bemutató előadásokat hallgathattak meg.

A LUDOR Kft. képviseletében Nagy Katalin is előadást tartott “Hő- és füstelvezetés, Szellőztetés, Felülvilágítás” címmel.

Az előadás kitért a hő- és füstelvezetés életvédelem, vagyonvédelem és kármegelőzés területén betöltött szerepére, valamint a hő- és füstelvezetés és a napi szellőztetés lehetséges műszaki kombinációinak részletes ismertetésére.

A záró rész pedig mérnöki módszerek egyik lehetséges módjára, a hő- és füstelvezetők környezettudatos és energiahatékony felhasználására koncentrált. Bemutatva a természetes fény – világítás –  árnyékolástechnika, a természetes szellőztetés és klimatizálás, valamint a fokozott hőszigetelés és hangszigetelés lehetséges termék megoldásait.

Az előadás anyaga megtekinthető az alábbi linken: Tervezői felelősség a tűzvédelemben – Nagy Katalin – Hő- és füstelvezetés, Szellőztetés, Felülvilágítás