Megújult a Ludor.hu

Mind tartalmilag, mind külsejében megújult honlapunk – mostantól széles körű információkkal állunk az érdeklődők rendelkezésére. Nem csak a hő- és füstelvezetés, valamint felülvilágítás területén kiemelkedőnek számító Souchier és Hexadome termékei, de az innovatív, energiahatékonyságban etalon Climatdome kupolái is megtalálhatók honlapunkon. A termékek kapcsán történő tájékozódást részletes adatlapok, beépítési segédletek és kiegészítő információk segítik. A három nagy gyártó termékei dinamikus termék-adatbázisban tallózhatók, attól függően, hogy milyen funkcióra van szükség; legyen az hő- és füstelvezetés, felülvilágítás, vagy a kupolákhoz kapcsolódó működtető rendszerek.

Természetesen korábbi honlapunk tervezési kalkulátora is megmaradt, sőt, bővült: a korábbi és a jelenlegi jogszabályok alapján összesen három program segíti a tervezést. Hogy a jogszabályi háttérrel kapcsolatos ismeretek se maradjanak ki, a Segédletek aloldalról letölthetők a hatályos jogszabályok szövegei is.

Bízunk benne, hogy hasznosnak találja majd honlapunkat. Amennyiben kérdése lenne, kérjük, forduljon hozzánk valamelyik elérhetőségünkön. Jó böngészést kívánunk!

Ludor Kft.