Climatdome – környezettudatos és energiahatékony megoldások

Az emberek és környezetük léte a fénytől függ: az élet egyik legfontosabb forrása ez. Fontos eleme mindennapjainknak; megléte vagy hiánya befolyásol minket fizikailag és mentálisan egyaránt. A természetes fény a lehető legértékesebb, amit csak kívánhatunk magunknak – az indirekt megvilágítás pdig az építészet szó szerint legtermészetesebb törekvése arra vonatkozóan, hogy a természetes fényt beengedje az életünkbe.
A Climatdome termékek az Adexsi-csoportba tartozó Hexadome innovatív felülvilágítóiként azon egyszerű filozófia köré épülnek, mely szerint egy épületbe fentről háromszor annyi fény érkezhet, mint a hagyományos oldalsó megvilágításnál.

Ráadásul funkciójukat az energiatudatosság és energiahatékonyság jegyében látják el. A Climatdome prémium termékcsalád, amely abban különbözik az többi felülvilágítótól, mint egy drága konfekcióöltöny egy exkluzív szabóságnál készült egyedi öltönytől. Mindkettő ellátja a funkcióját, mindkettő jó minőségű – ám az egyedi megoldás jóval többet nyújt.

A Climatdome filozófia ugyanis valójában az, hogy minél több természetes fényt engedjen be, és minél kevesebb energiát engedjen át. Így a hőveszteség, az épület belsejében a hagyományos felülvilágítóknál jelentkező vakító fénysugarak vagy a túlzott hőbeáramlás mind kiküszöbölhetők.

Tekintse meg a Climatdome termékeket, és ha kérdése van, forduljon hozzánk bizalommal – ebben az esetben ugyanis a katalógusban szereplő termékek puszta kiválasztása nem old meg semmit. A Ludor Kft. a Climatdome termékcsaláddal olyan testre szabott megoldásokat kínál, amelyek valóban e
gyediek és szabadon kombinálhatók.

A teljes termékpalettát részletesen bemutató Climatdome prospektus letöltéséhez kattintson az alábbi bannerre:

Climatdome banner